Home Collection All Inn Keukens

Home Collection

Feel @Home Collection

De missie van ALL INN Keukens is het volledig ontzorgen van de klant. Wij worden dan ook vaak gevraagd naar efficiënte en stijlvolle oplossingen voor het verlengde van de keuken, zoals de bijkeuken tot aan de plek waar getafeld wordt.  Maar we denken ook graag mee over de inrichting in wasruimtes, woon- en slaapkamers. Naast keukens bieden wij daarom ook een home collectie aan,  waaronder maatwerk meubels. Zo hoef je nooit ver te zoeken.

Alle producten zijn met liefde en aandacht gemaakt en een groot deel van de collectie is dan ook met de hand vervaardigd. Van handgeweven textiel tot design verlichting. Een basis van stijlvolle meubelen gecombineerd met unieke woonaccessoires zorgen  voor een schitterend interieur. Wij vertalen jouw wensen naar sfeervolle, hoogwaardige decoraties met respect voor de locatie.

Neem vrijblijvend contact op

ALL INN Keukens en MVO

ALL INN Keukens werkt samen met fabrikanten die duurzaam produceren. Onze fabrikanten produceren Co2 neutraal. Dit houdt o.a in dat stroom opgewekt wordt door zonnepanelen en dat afval wordt omgezet in energie en duurzaam transport.