Inspiratie voor de perfecte keuken in 2024

Inspiratie voor jouw keuken, helemaal volgens de trends van 2024

De keuken neemt een belangrijke ruimte in het huis in. In 2024 laten we ons inspireren door de zachte tinten en prachtige materialen uit de natuur.

Aardetinten

Terug naar de roots: zachte aardetinten blijven we veel zien in 2024. Deze tinten geven je keuken een serene, warme uitstraling. Combineer ze voor een gemêleerd effect of ga voor 1 kleur en varieer in structuren voor een gewaagde en tijdloze ton sur ton look.

Natuurlijke en warme kleuren

Herinner je die prachtige notenhouten meubels uit de jaren ‘60 en 70’ nog? De donker houten tinten zijn helemaal terug in 2024. Het hout zorgt voor warmte en geborgenheid in huis. Door te kiezen voor een structuur,  zoals ribbels of latjes, past deze trend ook perfect in een modern interieur.

Metallic touch

Naast goud en kopertinten, is ook metallic nog steeds in opkomst. Deze glinsterende tinten reflecteren niet alleen het licht op een prachtige manier, maar voegen ook dat vleugje glamour toe aan je keuken. Voeg het subtiel toe in de afwerking, zoals een strakke greep lijst of stijlvolle greepjes, of ga all-in met een metallic front als eyecatcher. Metallic combineert ook prachtig met de populaire marmerlook.

Details make it rich

Mag mooi servies gezien worden? Door glaskasten te gebruiken, creëer je niet alleen een podium voor je spullen, maar je voegt ook een ruimtelijk effect toe aan je keuken. Glas geeft je keuken een open en luchtige sfeer. En tegenwoordig zijn de opties eindeloos: kies voor stijlvol gebronsd glas voor een warme uitstraling of ga voor een industriële smoke tint.

Opvallend werkblad

Een marmerlook werkblad geeft je keuken direct de luxe waar je naar op zoek bent. Of het nu ingetogen is met een subtiele vlam of opvallend in elk denkbare kleur: marmer is tijdloos. Door innovatieve ontwikkelingen is de marmerlook nu verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal. Wil je genieten van de voordelen van keramiek en het prachtige effect van marmer? Dan regelen wij dat.

Ben jij geïnspireerd geraakt door de keukentrends van 2024. Bij ALL INN Keukens luisteren wij naar jouw wensen, staat persoonlijke aandacht op nr 1.

Benieuwd hoe we dat doen?

Plan een afspraak met 1 van onze designers of vraag ons gratis keukenmagazine aan.