Keuken in kerstsfeer

Keuken in kerstsfeer

Met kerst is de keuken het hart van het huis. Het kerstdiner wordt er bereid en hier worden herinneringen gemaakt, gelachen en geleefd. Breng daarom de intieme gezellige kerstsfeer in de keuken. Zit jij al met je gedachten bij de aankomende feestdagen? Voor de een kan het niet vroeg genoeg beginnen en voor de ander gaat het allemaal veel te snel. Het duurt nog maar een paar weken en inmiddels zijn er al heel wat kerstbomen opgetuigd. 

Een mooi gedekte kersttafel

Het toppunt van gezelligheid en feestelijkheid is natuurlijk een mooi gedekte tafel. Voor het kerstdiner kun je helemaal losgaan met mooi servies en bestek, veel kandelaars, kaarsen, glitters en kerstballen.

Kersttakjes, linten en kaarslicht

Om de servetten mooi te versieren kun je kleine takjes kerstgroen gebruiken die je door een mooi lint steekt. Het leuke is dat het allemaal niet veel hoeft te kosten. Bij de Action of Xenos haal je de mooiste dingen voor weinig geld.

Kerst keuken gedekte tafel

Een mooie eet-woonkeuken is het hele jaar een feest!

Er hoeven niet overdreven veel versieringen aangebracht te worden, maar genoeg decoratie om het huis in kerstsfeer te brengen. Hier en daar wat goud accenten wat het geheel gelijk een chic tintje geeft.

Geniet alle dagen van je gezellige keuken en met kerst… nog een beetje meer. Wij van ALL INN Keukens kunnen jouw woonwensen vertalen in een prachtig keukenontwerp. Bel voor een afspraak en wij komen graag bij je thuis langs om in persoonlijke sfeer naar jouw wensen te luisteren.

  06-55333447