All Inn Keukens

Keukens


Kies de stijl die bij u past!


Vraag gerust meer informatie 


Keukens in alle stijlen

Bij het maken van de keuze van uw nieuwe droomkeuken gaat u natuurlijk niet over 1 nacht ijs. U wilt een mooie keuken, die daarbij duurzaam, functioneel en praktisch is. Bij ALL INN Keukens heeft u keuze uit de meest uiteenlopende stijlen, kleuren en combinaties. Echt alles is mogelijk!  ALL INN Keukens biedt voor iedereen die op zoek is naar een keuken de optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Neem vrijblijvend contact op 

Projectkeukens

Wij leveren tegen aantrekkelijke voorwaarden projectkeukens aan aannemers en woningcorporaties. Onze keukens zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen in alle mogelijke varianten geleverd worden. Van een simpele basisopstelling tot luxe keuken voor het hoger segment huurwoningen. Keukens kunnen naar eigen wens en budget worden aangepast. Is er sprake van huurderskeuze? Ook dat is mogelijk. Uiteraard binnen uw kaders.

ALL INN Keukens levert tevens kwaliteitkeukens die speciaal voor de recreatiebranche en zorginstellingen zijn ontwikkeld. Deze concepten kunt u naar eigen wens en budget aanpassen. We stellen een functionele keuken samen met een luxe uitstraling die tegen een stootje kan in verband met wisselende gebruikers.

Grijze greeploze keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in uw kantoorruimte? Een koffiehoek of een ruime bedrijfskeuken? Voor ieder kantoor maar ook voor gezamenlijke ruimtes heeft ALL INN Keukens een keuken die uitstekend in uw kantoorruimte past.

Ieder project is verschillend daarom bieden wij voor projectkeukens maatwerk. Uw wensen staan bij ALL INN Keukens op de eerste plaats. Betrek ons bij u project dan verzorgen wij een helder voorstel. Met een concept op maat en keuze uit een ruim assortiment.

Interesse? Neem contact op 

Keukenrenovatie

Uw oude keuken weer als nieuw! Ook dat is mogelijk bij ALL INN Keukens. Wij toveren uw keuken graag om in een nieuwe look. Een keukenrenovatie is ideaal wanneer je uw keuken een andere uitstraling wilt geven maar niet direct een nieuwe keuken wilt aanschaffen.

Graag adviseren wij uw in het maken van de juiste keuze. Zo kunnen wij een Duo- berekening voor uw maken van uw keukenrenovatie of een nieuwe keuken en kunt uw zelf beslissen wat voor u de beste keus is.


Vraag meer info aan 

ALL INN Keukens en MVO

ALL INN Keukens werkt samen met fabrikanten die duurzaam produceren. Onze fabrikanten produceren Co2 neutraal. Dit houdt o.a in dat stroom opgewekt wordt door zonnepanelen en dat afval wordt omgezet in energie en duurzaam transport.