Referenties ALL INN Keukens

Referenties

Referenties

Als wij zelf vertellen hoe wij u keukenadvies geven en hoe goed we de werkzaamheden willen uitvoeren, dan is het een 'verkooppraatje'. 
Als klanten -die al gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening- het vertellen is het 'bewijs'! ūüôā

Heel tevreden, in één dag waren ze klaar!

Ik ben heel blij dat ik mijn keuken bij ALL INN keukens heb gekocht. Als ik 6 sterren kon geven, hadden ze die ook zeker verdiend. Heel goed geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken en goed meegedacht wat mooi zou zijn, tot in de details uitgewerkt. Heel tevreden over de plaatsing van de keuken. In nog geen dag waren ze klaar. En de hele service eromheen is top! Persoonlijke benadering en ze leveren kwaliteit.

Stephanie Pisano

Blij met het vakwerk, de kwaliteit en montage

Wij hebben een keuken samengesteld bij ALL INN Keukens. Samen met Patrick hebben we een ontwerp gemaakt precies zoals wij onze droomkeuken voor ogen hadden. We zijn niet alleen heel blij met het vakwerk, de kwaliteit en de montage van de keuken, maar ook met het hele proces. Er was duidelijke en prettige communicatie, flexibiliteit en professionaliteit. Wiebe en collega hebben de keuken ge√Įnstalleerd bij ons en waren ook vriendelijk, snel en professioneel. De keuken is prachtig geworden en past perfect bij ons huis en wat wij voor ogen hadden. Ik kan ALL INN Keukens van harte aanbevelen!

Juliette Bach

Alle zorg is ons uit handen genomen

Wij zijn erg tevreden met ALL INN Keukens. Alle zorg is ons uit handen genomen en er is goed naar ons geluisterd. Zou het iedereen aanraden!!

Charissa Stuut-Verhoeve

Dank jullie wel voor onze mooie keuken!

ALL INN Keukens is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een mooie, stijlvolle, kwalitatieve keuken naar eigen smaak. Ze zijn enorm klantvriendelijk, denken mee en geven goed advies. De montage van de keuken is heel netjes gedaan, door een team van vriendelijke monteurs. Dik tevreden over het eindresultaat.

Femke van der Meer

Er wordt goed meegedacht , je bent geen nummer bij ALL INN Keukens

Via kennissen bij ALL INN Keukens terecht gekomen. Heel erg tevreden met de werkwijze, service, kwaliteit en resultaat. Er wordt goed meegedacht in de wensen, de lijntjes zijn kort en je bent geen nummer. Nazorg ook perfect. In de wirwar van keuken aanbieders is ALL INN Keukens zeker een aanrader.

Familie Bakkum

De keuken is prachtig!

Goede communicatie, er werd met ons mee gedacht. Keuken stond er binnen een dag en hij is prachtig! Het eindresultaat was boven verwachting.

Michael Moras

Ontzettend bedankt voor alles ALL INN Keukens!!

Wij zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe keuken van ALL INN keukens. Bij ALL INN keukens kregen wij de perfecte advisering bij zowel het uitzoeken, het kopen als het inmeten en de plaatsing van de keuken. Snelle en heldere communicatie, alles volgens afspraak! Het eindresultaat is nog beter/mooier dan dat wij verwacht hadden.

Melonie Hoonakker

Je kon merken dat de keukende adviseur verstand van zaken had

Onze ervaring met ALL INN Keukens is zeer goed. Er werd gekeken naar onze wensen en eisen en zijn hier goed voorzien van advies. Je kon merken dat de adviseur verstand van zaken had. Alles is verder heel goed verlopen van advies tot montage en als klap op de vuurpijl werd de keuken ook nog eens voor oplevering schoongemaakt. Je kan wel zeggen dat bij ALL INN Keukens ook daadwerkelijk alles ALL INN wordt verzorgd.

Shannon Daisy Abels

Goed advies, erg blij met de keuken

Van vrienden hadden we gehoord over ALL INN keukens. We kregen goed advies en waren er gauw uit dat we een keuken van ALL INN keukens wilden. De keuken was netjes geplaats we zijn we erg blij mee. Dank jullie voor het advies het plaatsen en de mooie keuken.

Sabinah Sodjo

Tot in de puntjes geregeld

Super service van begin tot eind! ALL INN staat voor kwaliteit en luistert naar de wensen van de klant. Tevens is de montage tot in de puntjes geregeld.

Shira van Zanten

Super blij met onze keuken

Alles op tijd geleverd en ge√Įnstalleerd volgens afspraak. De na zorg is fantastisch alles word tot in de puntjes geregeld voor je. Wil je een nieuwe keuken ! Dan raad ik all inn keukens van harte aan!

Michael Boon

Samen met ALL INN Keukens de keuken ontworpen

Samen een ontzettend mooie keuken ontworpen. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en leveren echt top service! Vorige keuken ook al bij ze gekocht en de volgende zullen we zeker ook weer bij ze doen!

Linda Moen